Spieren voor Spieren

NutraBio staat voor gezonde spieren. We sporten allemaal op ons eigen niveau en dat doen we om mentaal sterk en fysiek gezond te zijn. Gezonde spieren zijn daarbij cruciaal en daarom gebruiken al 25 jaar tienduizenden mensen over de hele wereld NutraBio. Helaas is dit niet voor iedereen weggelegd. En dat is vaak al op jonge leeftijd bepaald.

Ongeveer 200.000 mensen in Nederland lijden aan een spierziekte, waaronder 20.000 kinderen. Er zijn meer dan 600 verschillende soorten spierziekten, waarvan de oorzaak en het verloop vaak onbekend en onvoorspelbaar zijn. Veel kinderen met een spierziekte zijn rolstoelgebonden en genezing is bijna altijd onmogelijk.

De impact van een spierziekte op een kind, het gezin en de omgeving is enorm. Spieren voor Spieren heeft de missie om alle spierziektes bij kinderen te verslaan. In onder meer het Spieren voor Spieren Kindcentrum van het UMC Utrecht wordt zoveel mogelijk geld ingezameld voor wetenschappelijk onderzoek, snelle diagnose, de beste behandeling en innovatieve zorg.

Om deze reden heeft NutraBio NL besloten om samen te werken met Spieren voor Spieren (www.spierenvoorspieren.nl). Wij, met gezonde spieren, willen graag kinderen met zieke spieren helpen door middel van donaties, acties en evenementen. Bij elke aankoop kunt u een donatie doen voor Spieren voor Spieren. Dit kan een percentage van je aankoopbedrag zijn of een bedrag naar keuze. Elke euro is zeer welkom.

Ook zal NutraBio NL het hele jaar door speciale acties en evenementen organiseren met als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Spieren voor Spieren.

Heb jij leuke ideeën om geld in te zamelen met vrienden of bijvoorbeeld je sportvereniging? We horen graag van je! Uw hulp wordt zeer op prijs gesteld!

We roepen iedereen op om in actie te komen en hun gezonde spieren in te zetten voor zieke spieren.