Over mij
Mijn naam is Reda Mahdi, eigenaar en CEO van NutraBio Europe B.V. Ik ben orthomoleculair therapeut en mijn onderscheidend vermogen is persoonlijk advies op supplementen, voeding en beweging.

Mijn motivatie
De vreugde die ik elke dag ervaar om mensen blij te maken en te helpen in hun ontwikkeling maakt het zo makkelijk om elke dag naar het werk te gaan. Om deel uit te maken van die resultaten is fantastisch. 

Suppletie/Voedingscoach
In mijn rol als coach help ik sporters en niet-sporters bij het maken van de juiste keuzes in wat ze consumeren. De brandstof die je je lichaam geeft, bepaalt de prestatie die je levert. 

Over NutraBio
NutraBio is in 1996 in Amerika opgericht met de missie om je de meest effectieve en schone supplementen op de markt te bieden. Alle producten worden onze eigen FDA goedgekeurde fabriek gemaakt en van begin tot eind getest door een onafhankelijk laboratorium.

Supplementen
Onze eiwitten, aminozuren en vitamines zijn vrij van chemisch hulp- en vulstoffen en zijn suikervrij. Onze supplementen zijn daarnaast officieel kosher erkend.

Over Lifttech Fitness
Lifttech Fitness maakt innovatieve, geavanceerde lifting riemen, handschoenen, wraps, knee sleeves en andere fitnessaccessoires om een ​​gezond leven te bevorderen.
Er wordt veel zorg besteed aan de kwaliteit van de producten zodat je op een veilige manier jouw fitness doelstellingen kunt behalen.

Wil je meer weten over het verhaal achter NutraBio Europe B.V.?

Klik hier