Made with the new plant protein from NutraBio. Plant protein is a great alternative for whey protein and is highly digestible, has a full amino acid profile (both EAAs and BCAAs), gluten-free, non-GMO, naturally sweetened, & taste great! It has a thick & creamy texture as opposed to the typical gritty/chalky texture that plant proteins typically have. We promise you won't be disappointed.
1. Mix the flour, protein powder, baking powder and salt together in a large bowl.
2. Add the agave or sweetener of choice, then slowly add the almond milk. Whisk in the egg
3. Allow the batter to rest while you heat a pan over low to medium heat. Spray the pan with non-stick cooking spray and scoop about 1/4 of the batter onto the pan
4. Cook until bubbles start to appear and the edges of each pancake look dry and firm. Flip and cook for 1-2 more minutes.
5. Optional: For the topping, cut up 3 strawberries and microwave for 1 minute. Pour over the top of the pancakes
Bij NutraBio is het onze missie om de kwaliteit van jouw leven te maximaliseren door voedingsproducten aan te bieden die zijn gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke en gezondheidsonderzoeken en die zijn vervaardigd volgens het hoogste niveau van farmaceutische normen.
Sinds 1996 produceert NutraBio supplementen van de hoogste kwaliteit. Alle NutraBio-supplementen worden in de Verenigde Staten vervaardigd in onze eigen GMP-gecertificeerde productiefaciliteit ter plaatse om te voldoen aan de FDA 21 CFR Part 111 CGMP-voorschriften of deze zelfs te overtreffen.
We gebruiken alleen de zuiverste en hoogste kwaliteit ingrediënten die met de hand zijn uitgekozen door onze deskundige chemici van over de hele wereld.